ΦΠΑ

Προσθήκη ΦΠΑ

Αποφορολόγηση

Προσθήκη ΦΠΑ νησιών*

Αποφορολόγηση νησιών*

Προσθήκη ΦΠΑ Κύπρος

Αποφορολόγηση Κύπρος

Ποσοστά

Προσθήκη Ποσοστού

Αφαίρεση Ποσοστού

Υπολογισμός Ποσοστού

Μετατροπές Βάρους

Λίβρες σε Κιλά

Κιλά σε Λίβρες

Ουγγιές σε γραμμάρια

Γραμμάρια σε ουγγιές

Μετατροπές Όγκου

Ουγγιές (oz) σε ml

ml σε Ουγγιές(oz)

Ουγγιές σε γραμμάρια

Γραμμάρια σε ουγγιές

Smart Business

Υπολογισμός Τιμής Πώλησης

Υπολογισμός Κέρδους Λιανικής

Υπολιγισμός Κέρδους Χονδρικής

Μετατροπή Νομισμάτων Live

Υπολογισμός Κέρδους βάση Λιανικής Τιμής Πωλήσης

Εισάγετε τις τιμές στα γκρι πεδία, και το καθαρό κέρδος θα υπολογιστεί αυτόματα. Δίπλα στο καθαρό κέρδος θα δείτε και την επιθυμητή τιμή πώλησης που εισάγατε χωρίς το ΦΠΑ. Μπορείτε να αφήσετε κενά πεδιά (πχ έκπτωση, μεταφορικά). Προεπιλεγμένο ΦΠΑ: 24%


Τιμή Χονδρικής €
Έκπτωση Χονδρικής %
Μεταφορικά /ΤΜΧ €
Επιθυμητή Τιμή Πώλησης €
(με ΦΠΑ)
ΦΠΑ Προϊόντος
Καθαρό κέρδος  € Επιθυμητη Τιμή Πώλησης χωρίς ΦΠΑ  €

Οδηγίες Χρήσης του Υπολογιστή Κέρδους Λιανικής

ΟΔΗΓΙΕΣ
Υπολογιστής Κέρδους

Τα πεδία που συμπληρώνετε με σειρά

  • Τιμή Χονδρικής : Είναι η τιμή καταλόγου του προμηθευτή σας.
  • Έκπτωση Χονδρικής : Είναι η έκτπωση που σας κάνει ο προμηθευτής στις τιμές καταλόγου. Μπορείτε να το αφήσετε κενό αν δεν ισχύει.
  • Μεταφορικά: Ειναι τα μεταφορικά που αντιστοιχούν ανά προιον. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε και άλλα πάγια έξοδα ΄όπως εκτελωνισμό. Για παράδειγμα, σε παραγγελία 400τμχ έχουμε μεταφορικά 150 ευρώ και τελωνεία 200 ευρώ. Διαιρούμε τα έξοδα της συγκεκριμένης παραγγελίας με τον αριθμό προίοντων, οπότε έχουμε 350 € /400 τμχ = 0.85 ευρώ ανά τμχ. Μπορείτε να αφήσετε κενό το πεδιό αν δεν ισχύει.
  • Ποσοστό ΦΠΑ : Είναι το ΦΠΑ που υπάγεται το προίον που θέλετε να τιμολογήσετε. Μπορείτε να αλλάξετε το ποσοστο΄ ΦΠΑ από την πτυσσόμενη λίστα. Η τελική τιμή θα επαναυπολογιστεί αυτόματα αν αλλάξετε ποσοστό ΦΠΑ.
  • Επίθυμητή Τιμή Πώλησης : Εδώ εισάγετε την τελική τιμή λιανικής (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Μπορείτε να πειραματιστείτε, αλλάζοντας την τελικη τιμή πώλησης για να δείτε το κέρδος που αναλογεί. Κάθε φορά που αλλάζετε την επιθυμητή τιμη πώλησης αυτόματα θα υπολογίζεται και το καθαρό σας κέρδος. Δίπλα θα βλέπετε την επιθυμητή τιμή πώλησης που εισάγατε υπολογισμένη χωρίς ΦΠΑ για να έχετε πλήρη εικονα. Από προεπιλογή το ΦΠΑ είναι στο 24%. Μπορείτε να αλλάξετε και το ποσοστό ΦΠΑ από την πτυσσόμενη λιστα, το κέρδος και η επιθυμη΄τη τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ θα υπολογιστούν αυτόματα.

Χρήσιμα Tips για να υπολογίσετε την Τιμή Πώλησης

Tips

Βρείτε την Ιδανική Τιμή Πώλησης

  • Αφου΄ εισάγετε όλα τα απαραίτητα πεδία, μπορείτε να αλάξετε τιμή σε οποιαδήποτε πεδία, χωρίς να χρειαστεί να συμπληρώσετε τα υπόλοιπα. Για παράδειγμα, συμπληρώνουμε, τιμή χονδρικής, έκπτωση χονδρικής μεταφορικά, και πειραματιζόμαστε με την τιμή πώλησης για να δούμε τι κέρδος αναλογεί. Καθε φορά που αλλάζουμε τιμή στην επιθυμητη τιμή πώλησης, αυτόματα επαναυπολογίζεται και το κέρδος μας.
  • Ειναι ιδανικό για να τιμολογήσετε τα προιόντα σας βαση ανταγωνισμού που ισχύει online καθώς υπολογίζεται το κέρδος βάση της τελικής τιμής λιανικής.
Εξυπνο Πουλάκι Onlne Εργαελία και Εφαρμογές
Συνδυάστε το με

Υπολογισμός Ποσοστού Έκπτωσης

Αφού βρείτε την χαμηλοτερη τιμή πώλησης με επαρκές κέρδος, υπολογίστε το ποσοστό έκπτωσης από μια υψηλότερη αρχική τιμη πώλησης.

Υπολογισμός Ποσοστού